سنسور ntc یا سنسور دما یکی از قطعات مهم پکیج است که همانطور که از نام آن پیداست برای تنظیم دمای پکیج بر روی آن نصب می شود. وظیفه اصلی سنسور NTC در پکیج ها اندازه گیری دما و ارسال اطلاعات دما به برد پکیج می باشد. نام دیگر سنسور NTC ترمیستور است. از مزایای این سنسور می توان به حساسیت بالا، قیمت پایین، استحکام بالا، اندازه و حجم کم، اندازه گیری دمای خارجی و … اشاره کرد، همچنین باید بگوییم که این سنسور از نوع مقاومتی است، یعنی با افزایش دما، مقاومت سنسور ntc کاهش می یابد. همچنین با توجه به متریال به کار رفته در ساخت سنسور NTC، این قطعه در دمای 50 تا 150 درجه سانتی گراد قابل استفاده است.
در برخی موارد بررسی علائم خرابی سنسور NTC و تست آن می تواند به عنوان راه حلی برای تشخیص و رفع مشکلات پکیج دیواری مفید باشد. در این مقاله از ایران دما قصد داریم به عملکرد این قطعه حیاتی، انواع ntc، علائم خرابی و نحوه تست آن بپردازیم. بیایید ترمیستور (NTC) را بشناسیم.
سنسور NTC بر اساس نوع سطحی، به دو دسته سطحی و مستغرق تقسیم میشود.
در سنسور NTC سطحی، مقاومت سنسور بر روی یک سطح صاف قرار دارد و دمای محیط را از طریق تغییر مقاومت آن اندازهگیری میکند. این نوع سنسور بیشتر در پکیج های دیواری استفاده میشود.
اما در سنسور NTC مستغرق، مقاومت سنسور درون یک لوله یا شیلنگ قرار دارد. این نوع سنسور بیشتر در پکیجهای صنعتی و کاربردهایی که نیاز به اندازهگیری دمای سیالات یا گازها دارند، استفاده میشود.
سنسور NTC سطحی در پکیجها به کمک یک بدنه مسی به سطح خارجی لوله مسی وصل شده و تغییر دمای لوله مسی را به عنوان دمای آب پکیج اندازهگیری میکند. این نوع سنسور به دلیل ساختار ساده و قیمت مناسب، در بسیاری از پکیجهای دیواری مورد استفاده قرار میگیرد.
در این حالت، احتمالاً سنسور NTC دمای آب را نادرست اندازه گیری میکند و به این دلیل دستگاه نمیتواند دمای مناسب را تنظیم کند. به علاوه، ممکن است پکیج در صورتی که دمای آب بسیار بالا یا بسیار پایین است، خاموش شود تا از آسیب به قطعات داخلی پکیج جلوگیری شود. به همین دلیل، در صورت تشخیص خرابی سنسور NTC، تعویض آن به عنوان یک راه حل مناسب میباشد.
لازم به ذکر است که این علائم تنها به خاطر خرابی ntc نیستند و ممکن است علت دیگری داشته باشند. بنابراین، برای تشخیص دقیق علت خرابی، بهتر است با یک تعمیرکار مجرب مشاوره کنید.
قبل از هر کاری باید ایمنی را رعایت کنید و دستگاه را از برق بکشید.
اگر تست و تعویض سنسور ntc برای شما کار سختی است، پیشنهاد می کنیم این کار را به تکنسین های حرفه ای تعمیر پکیج در ایران دما بسپارید.
سنسور NTC قطعه ای است که قیمت مناسبی دارد و بسیار به صرفه است. در هر پکیج قیمت NTC متفاوت است و بسته به نوع کیفیت و مقاومت قیمت متفاوتی دارد. دقت داشته باشید که قیمت پایین این سنسور نشان دهنده دقت پایین قطعه است. پس باید با تحقیق کامل قطعه مناسب را خریداری کنید. همچنین می توانید از قسمت قطعات نصب پکیج ایران دما دیدن کنید و در صورت نیاز به قطعه آن را با قیمت مناسب تهیه کنید.
به دلیل اینکه تعمیر و تعویض قطعات پکیج نیاز به دانش و تجربه کافی دارد، بهتر است که به یک تعمیرکار پکیج مجرب و متخصص مراجعه کنید. تعمیرکاران حرفه ای ایران دما با استفاده از ابزارهای خاص و دانش فنی خود، قادر به تشخیص مشکلات و تعمیر و تعویض قطعات پکیج هستند. همچنین باید توجه داشت که تعمیرات خودسرانه و بدون مجوز، ممکن است منجر به ایجاد خطرات جدی برای شما و محیط زندگی شما میشود.
گروه فنی و مهندسی ایران دما، طراح و سازنده پروژههای لوکس ویلا و مجتمعهای مسکونی، با بیش از ۱۵ سال تجربه در این صنعت، با ارائه راهکارهای نوین و خلاقانه در معماری و مهندسی ساختمان و با تکیه بر دانش فنی روز و بهرهگیری از بهترین مصالح ساختمانی، پروژههایی را خلق میکند که نه تنها از نظر زیباییشناسی در سطح بالایی قرار دارند، بلکه با در نظر گرفتن اصول پایداری و هماهنگی با محیط طبیعی، تجربهای دلنشین و آرامشبخش را برای ساکنین فراهم میآورند. توجه ویژه به جزئیات در طراحی، همراه با استفاده از فناوریهای پیشرفته، این امکان را فراهم میآورد که هر پروژه به یک اثر هنری منحصر به فرد تبدیل شود که در آن آسایش، زیبایی و عملکرد به طرز هماهنگ با یکدیگر ترکیب شدهاند.
2021© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت ایران دما میباشد.