آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که به یک فروشگاه وسایل گرمایشی بروید، اما به محض گفتگو و رد و بدل شدن مشخصات فنی اولیه پکیجها، احساس سردرگمی کنید و یا احساس کنید که به دلیل کمبود دانش فنی از عهده این خرید بر نمیآیید؟
اگر چنین حسی را تجربه کرده اید، پیشنهاد میکنم با خواندن این مطلب، در انتخاب و خرید درست پکیج با توجه به ظرفیت پکیج و متراژ خانه توجه فراوان کنید.
پکیج دیواری یکی از بهترین روشهای تامین گرمایش محیط و تولید آب گرم مصرفی محسوب می شود. این روش در عین این که فضای بسیار کمی را نسبت به موتورخانه اشغال میکند، مزایایی از جمله هزینه کمتر و راندمان بالاتر داشته و به همین دلیل تبدیل به یکی از محبوب ترین سیستمهای گرمایشی شده است. مهم ترین معیار برای انتخاب یک پکیج دیواری مناسب، ظرفیت حرارتی پکیج دیواری می باشد.
ظرفیت حرارتی یا گرمایشی پکیج دیواری، مقدار گرمایی می باشد که با استفاده از پکیج دیواری به ازای مصرف گاز تولید میشود. توجه به ظرفیت پکیج دیواری و قدرت گرمایش آن در زمان تهیه و خرید پکیج از سایت ایران دما، از اساسیترین مورد می باشد.
معمولا دستگاههای پکیج دیواری در ظرفیتهای متفاوت در بازار موجود هستند و با توجه به متراژ واحد و بر اساس جدول زیر انتخاب میشوند:
– ساختمان ها از لحاظ معماری و ساخت به 3 گروه تقسیم میشوند که عبارتند از :
1- دسته اول: ساختمان هایی که در آنها از پنجره های دوجداره استفاده شده است و دیوارهای خارجی آن نیز عایق شده می باشد و در آنها هدر رفتن حرارت بسیار کم می باشد.
2- دسته دوم: ساختمان هایی که از لحاظ ساخت معمولی هستند و در آنها از پنجره های معمولی فلزی استفاده شده و هدر رفتن حرارت در آنها متوسط و معمولی می باشد.
3- دسته سوم: ساختمان هایی که از لحاظ معماری و ساخت قدیمی هستند و هدر رفتن حرارت در آنها بسیار زیاد می باشد و در آنها از در و پنجره های مناسبی استفاده نشده است.
بنابراین با توجه به نوع ساختمان شما خریداران محترم، شرکت ایران دما بهترین گزینه را به شما پیشنهاد خواهد کرد.
با توجه به شرایط آب و هوایی در مناطق متفاوت، نیاز به گرما در آن مناطق مختلف است. به این دلیل که هر اندازه آب و هوا سردتر باشد، باید از پکیج با ظرفیت بالاتری استفاده شود؛ اما ظرفیت پکیج در آب و هوای گرم و خشک بسیار کمتر خواهد بود. در ادامه به انواع آب و هوای کشورمان و نوع پکیجی که مناسب آن است، می پردازیم.
1- آب و هوای معتدل و مرطوب (مانند شهرهای شمالی):
– ساختمان های گروه اول: برای هر متر مربع 80 تا 100 وات
– ساختمان های گروه دوم: برای هر متر مربع 100 تا 120 وات
– ساختمان های گروه سوم: برای هر متر مربع 120 تا 140 وات
2- آب و هوای گرم و خشک (شهرهای کوهستانی) :
– ساختمان های گروه اول: برای هر متر مربع 100 تا 120 وات
– ساختمان های گروه دوم: برای هر متر مربع 120 تا 140 وات
– ساختمان های گروه سوم: برای هر متر مربع 140 تا 160 وات
3- آب و هوای گرم و مرطوب (شهرهای جنوبی) :
– ساختمان های گروه اول: برای هر متر مربع 60 تا 80 وات
– ساختمان های گروه دوم: برای هر متر مربع 80 تا 100 وات
– ساختمان های گروه سوم: برای هر متر مربع 100 تا 120 وات
اعداد یاد شده به محاسبه سر انگشتی معروف است و مربوط به مناطق آب و هوایی ایران می باشد.
یکی دیگر از شرایط ساختمان ها جهت جغرافیایی آنها می باشد که از لحاظ تابش آفتاب بسیار زیاد اهمیت است.
به عنوان نمونه واحدی که در انتهای یک ساختمان شمالی قرار دارد نسبت به واحدی که در سمت حیاط یک ساختمان جنوبی می باشد، نور کمتری به آن تابیده می شود و در نهایت سردتر است و یا واحدی که در طبقه آخر یا طبقه همکفی که زیر آن پارکینگ قرار دارد، به علت دارا بودن ارتباط بیشتر با فضای آزاد سردتر از واحدی می باشد که بالا و پایین آن مسکونی است؛ همچون طبقات دوم و سوم در یک ساختمان چهار طبقه.
معمولا طبقات اول و آخر آپارتمانها به علت تماس با فضای وسیع آزاد، اتلاف دمایی بیشتری نسبت به طبقههای میانی خواهند داشت.
تعداد طبقات ساختمانهای همسایه، بلندتر یا کوتاه تر بودن آنها و همچنین محل قرارگیری آنها نسبت به ساختمان شما، در باز و بسته بودن فضاهای جانبی ساختمان و در نهایت دمای فضای داخلی تاثیر فراوانی دارد. به عنوان نمونه چنانچه شما در آپارتمانی با متراژ 110 متر مربع واقع در طبقه چهارم ساکن باشید و ساختمانهای دو طرف آن آپارتمان، ۲ طبقه باشند، اطراف واحد شما از چهار طرف باز خواهد بود. به همین دلیل با توجه به بار گرمایی، پکیجی با ظرفیت بیشتر از 28000 کیلوکالری توصیه میشود.
مشخص کردن مسکونی یا تجاری بودن ساختمان عامل مهمی در محاسبه ظرفیت پکیج است. گرمای مورد نیاز و مصرفی و بر اساس آن میزان ظرفیت پکیج در ساختمان های مسکونی و تجاری، بر اساس متراژ و عملکردشان متفاوت می باشد.
هر اندازه تعداد سرویسهای بهداشتی و حمامهای یک واحد بیشتر باشد، مصرف آب گرم نیز افزایش پیدا می کند و در نهایت به پکیج دیواری با ظرفیتی بیشتری نیاز می باشد.
با افزایش متراژ و تعداد اتاق ها، تعداد رادیاتور ها هم افزایش پیدا می کند. هر اندازه تعداد رادیاتورها بیشتر باشد، نیاز به انرژی گرمایی بیشتر و در نهایت ظرفیت پکیج باید بیشتر باشد.
با توجه به مواردی که در این مطلب گفته شد، چنانچه ابهام و سوالی برای شما مشتریان گرامی در هنگام انتخاب و خرید انواع پکیج گرمایشی از سایت ایران دما به وجود آمد، تنها کافی است با کارشناسان خبره ما در این حوزه در ارتباط باشید، کارشناسان مجموعه ایران دما در هر ساعت از شبانه روز و به صورت تخصصی آماده خدمت رسانی به شما مخاطبان ارجمند می باشد.
گروه فنی و مهندسی ایران دما، طراح و سازنده پروژههای لوکس ویلا و مجتمعهای مسکونی، با بیش از ۱۵ سال تجربه در این صنعت، با ارائه راهکارهای نوین و خلاقانه در معماری و مهندسی ساختمان و با تکیه بر دانش فنی روز و بهرهگیری از بهترین مصالح ساختمانی، پروژههایی را خلق میکند که نه تنها از نظر زیباییشناسی در سطح بالایی قرار دارند، بلکه با در نظر گرفتن اصول پایداری و هماهنگی با محیط طبیعی، تجربهای دلنشین و آرامشبخش را برای ساکنین فراهم میآورند. توجه ویژه به جزئیات در طراحی، همراه با استفاده از فناوریهای پیشرفته، این امکان را فراهم میآورد که هر پروژه به یک اثر هنری منحصر به فرد تبدیل شود که در آن آسایش، زیبایی و عملکرد به طرز هماهنگ با یکدیگر ترکیب شدهاند.
2021© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت ایران دما میباشد.